Friday, January 06, 2017

4 Beste thee's ooit

~ Not sponsored, oorspronkelijk geplaatst op 24 Mei 2016~


Ik ben een theedrinker. Ik sta er mee op, ik drink het 's avonds, het is altijd wel tijd voor een goed kopje thee. Het liefst heb ik heerlijk sterke thee, en dan liever een fruit smaakje dan earl grey (iew). Hier zijn mijn 3 favoriete thee smaken that'll blow your mind.

1. Pickwick ~ Appel
Deze thee is gewoon geweldig. Hij smaakt heerlijk zoals appel en hij smaakt niet nep, en hij ruikt ook heerlijk. Zo heerlijk zelfs dat ik er een diy soort-van-maar-niet-helemaal geur-kaars-ding mee heb gemaakt waar ik nog een keer het recept van zal delen, want omg, wat ruikt 'ie goed.

2. Pickwick ~ Perzik
Deze thee is ook heerlijk; lekkere geur, goede smaak, smaakt helemaal niet nep. Gewoon een goede thee. Samen met appel verkrijgbaar in één doosje; fruit fusion.

3. Twinings ~ Apple, Cinnamon, Raisin
Bijna net zo lekker als de appel thee, maar dan met bijgevoegde rozijnen en kaneel. Een heerlijk herfstig thee'tje met een heerlijk aroma.

4. Twinings ~ Pure Verbena
Ook lekker: Twinings ~ Pure Verbena tegen de vampiers if you know what I mean... :)

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig