Friday, January 06, 2017

3 geweldige artiesten waar jij misschien nog NOOIT van gehoord hebt

~ Not sponsored, oorspronkelijk gepost op 16 Juli 2016 ~

Ik hou net zoveel van Little Mix of Drake als de volgende persoon maar soms wil je net wat anders; iets wat niet iedereen luistert of iets met een diepere betekenis. Daarvoor zijn deze 3 artiesten:
~ Alles staat op Spotify *yay* ~


1. Melanie Martinez
In haar album Cry Baby vertelt Melanie een verhaal over een karakter genaamd Cry Baby. Ze word voorgesteld in liedje nummer 1 en in nummer 2 word over haar familie gepraat, maar dan met diepere onderliggende duisterheid. Alle liedjes hebben kindernamen maar gaan over een serieus probleem, zo is er een liedje genaamd Mrs. Potato Head wat het probleem rond plastische chirurgie in onze maatschappij bespreekt en Dollhouse over hoe iedereen een soort van masker naar buiten draagt en hun problemen probeert te verstoppen. Best wel heftig dus, maar gepaard met een leuk deuntje  kan dit je nieuwe favoriete jam worden.
Favoriet: Soap

2. Halsey
Ook weer liedjes met diepere betekenissen over onze maatschappij en liefdesliedjes in Halsey's album BADLANDS. Zo heb je New Americana over hoe onze generatie bang is voor diversiteit en hoe "pop culture" en pop muziek ons hebben gevormd. De liedjes zijn catchy en mooi gezongen. Halsey heeft best wel een aparte stem.
Favoriet: Colors

3. Troye Sivan
Deze oorspronkelijke youtuber zingt in zijn album Blue Neighborhood over de struggles van gay zijn tot de struggle met jezelf tot die van de samenleving. De liedjes zijn catchy en goed gezongen. Troy heeft een prachtige stem.
Favoriet: FOOLS
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig